screenshot KasCo
screenshot KasCo
KasCo Video

Reviews

Gebaseerd op 18 reviews

Over KasCo

KasCo is een facturatieplatform, een incassodienst en een juridische partner. Wij bieden u de oplossing voor al uw praktische factuur en debiteurenzaken. Wij regelen dat uw debiteuren op orde zijn, dat uw facturen worden betaald en dat uw klantrelatie volledig onaangetast blijft. Onze dienstverlening is erop gericht om al uw praktische zaken omtrent debiteuren te ondersteunen en verbeteren.

Functionaliteiten
Prijzen
Koppelingen

KasCo heeft automatische koppelingen met de volgende software:

18 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.5
100% zou deze app aanbevelen

KasCo reviews

Marcel 25 april 2011
Ik zou deze app aanbevelen
Overzichtelijk factureren met als gevolg snellere betalingen. Bij een geschil direct contact en overleg met jurist. Top.
Johan 11 februari 2013
Ik zou deze app aanbevelen
KasCo, goed vóór mekaar!
Elin 9 februari 2012
Ik zou deze app aanbevelen
Goede ervaring en goed contact met de medewerkers bij Kasco
Maarten 7 augustus 2012
Ik zou deze app aanbevelen
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van KasCo. Ze doen wat ze zeggen en ik heb er veel gemak van.
Klaas 8 maart 2010
Ik zou deze app aanbevelen
Geheel tevreden . Een ding wat ik wel minder vind is dat de nota s van de klanten bij de spam of ongewenste mail terecht komt.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products