ISO2HANDLE

Documentmanagement | Projectmanagement | Workflowmanagement
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
ISO2HANDLE Video

Vragen over ISO2HANDLE?

Heb je vragen over ISO2HANDLE? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over ISO2HANDLE

Software voor managementsystemen ISO2HANDLE is het platform om uw ISO9001, ISO27001, ISO14001, VCA en tal van andere normenschema's en brancherichtlijnen tegelijkertijd eenvoudig te kunnen beheren. ISO2HANDLE biedt u namelijk alle tools en vereenvoudigde normschema's in 1 universeel pakket dat op zowel uw PC, iPad als mobiel, razendsnel werkt.

Functionaliteiten
Prijzen

Projectmanagement

jaarlijks

Proefperiode:
3 weken

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products