Kies je iPad kassa met Appwiki

Met een iPad kassa kun je je fysieke kassa volledig online transponeren. Geniet van de voordelen van de cloud en maak van je kassa het online centrum van je activiteiten. Je verkopen en inventaris werden nooit beter geregistreerd, je opbrengsten werden nooit exacter berekend en je bedrijfsinformatie was nooit juister of completer.

Voorraadbeheer
Uitgebreide rapportage
Boekhoudintegratie
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Meer dan een kassa
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Ga naar website
Meer informatie
Geen abonnement
Telefoon als handheld
Thuisbezorgdkoppeling
Proefperiode
geen
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Onlinefact

Kassa systeem
Barcodes printen
Webshop koppeling
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De voordelen van een iPad kassa voor horeca

  • Flexibel, mobiel, geïntegreerd
  • Veilige opslag in de cloud
  • Altijd een back-up aanwezig
  • Automatische inventarisering
  • Volledigere, juistere en analyseerbare bedrijfsinformatie
  • Weinig kosten, geen extra opstartkosten

Wat is het?

De iPad kassa zet je kassa letterlijk op je iPad of tablet. Of je nu zoekt naar een iPad kassa voor horeca of een iPad kassa voor retail: dit register is niet alleen online, maar ook mobiel en flexibel. Verschillende mobiele gebruikers kun je zo gaan verbinden in één en hetzelfde netwerk. Lopen er diensters op je terras? Gaan je verkopers ter plaatse? Met deze kassa haal je pas echt het maximum uit je bedrijfsmobiliteit. Of je nu de iPad kassa voor horeca of de iPad kassa voor retail doeleinden inzet.

Verdere voordelen

Naast mobiliteit biedt deze kassa je ook gewoon alle voordelen van de online kassa. Je gegevens worden automatisch opgeslagen in de cloud. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige opslagomgeving en een betrouwbare back-up. Je inventaris wordt ondertussen automatisch bijgehouden en geeft je een juister en vollediger beeld van je bedrijfsactiviteiten. Je informatie is bovendien altijd en overal beschikbaar én analyseerbaar: een hele hulp voor je algemeen bedrijfsbeleid.

De beste app voor jouw onderneming

Zoek jij een iPad kassa voor horeca of een iPad kassa voor retail doeleinden? Appwiki helpt je graag op weg. Op onze pagina vind je enkel de beste apps van het moment. Ze worden streng geselecteerd en gerangschikt op basis van gespecialiseerde gebruikersoordelen. Met onze zoekfilters kun je je zoekopdracht bovendien haarfijn uitwerken. Ben je een groot of een klein bedrijf? Heb je veel of weinig medewerkers? Gebruik je je iPad kassa voor horeca doeleinden of gebruik je je iPad kassa voor retail? Appwiki vindt gegarandeerd de juiste app voor jouw onderneming. Blijf je toch nog met vragen zitten? Aarzel dan niet om onze gratis keuzehulp in te schakelen. Samen vinden we jouw iPad kassa.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products