Vragen over Heeros?

Heb je vragen over Heeros? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Heeros

Heeros beschikt over scan- en herkensoftware voor inkoopfacturen en dit is gebaseerd op OCR (Optical Character Recognition). Het herkenningssysteem behandelt de gegevens van een gescande factuur en registreert de verplichte gegevens. De gegevens van leveranciers worden onthouden waardoor facturen bij binnenkomst automatisch worden herkend. Heeros beschikt over oplossingen voor e-facturatie, inkoopfacturen en verkoopfacturen. Het gebruik van een standaard XML-formaat garandeert dat de verdere verwerking en boeking mogelijk is in de Heeros factuur workflow. Heeros onderhoudt en ontwikkelt zelf de OCR software. Hierdoor kunnen wensen van klanten sneller worden geimplementeerd.

Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

Op aanvraag

Proefperiode:

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products