ERP software voor efficiënter ondernemen

Als ondernemer krijg je hoe dan ook de term ERP te horen, of Enterprise Resource Planning. Dit is software waarmee je bepaalde processen of producten in het bedrijf duidelijk in kaart brengt. ERP software biedt dus meer inzicht in je onderneming, waardoor je doeltreffender zaken doet en je bedrijf doet groeien. Maak gebruik van de filters om het de beste ERP software overzicht te vinden voor jouw onderneming.

Voor iedere branche
>11.000 klanten
Eén totaaloplossing
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
1 centrale database
Branche specifiek
Hogere productiviteit
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

King Software

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Goede begeleiding
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 0,00  eenmalig
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Het belang van ERP

ERP software wordt ingezet om meer overzicht te krijgen op de verschillende stappen die een product doorloopt; van het verkrijgen van grondstoffen tot het afwerken van het eindproduct. Daarnaast geeft ERP je inzicht op de manier waarop werknemers hun opdrachten uitvoeren, en dergelijke software is dan ook de allroundoplossing voor elk bedrijf. De softwaremakers weten dat niet elke onderneming hetzelfde is, en er zijn dan ook verschillende ERP programma's. Zo richten bepaalde zich op de noden van de detailhandel of voeding, terwijl andere dan weer gespecialiseerd zijn in de zorg of de industrie. Hoe dan ook bestaat er een ERP software voor elke onderneming.

Het belang van ERP software is groot

ERP online gebruiken

ERP software is dus verkrijgbaar in diverse vormen, zowel voor verschillende bedrijven als offline en online. Daarbij komen dergelijke systemen vaak ook als cloud. De ideale oplossing voor kleinere en middelgrote bedrijven, die immers niet altijd beroep kunnen doen op dure software! Het online karakter van een dergelijk programma biedt alleen maar voordelen. Zo wordt data in de cloud opgeslagen waardoor geen geheugen nodig is op de computer, en daarbij mag je altijd vertrouwen op een back-up.

De voordelen

Maar daar houden de voordelen van een dergelijk systeem niet bij op. Een beter inzicht in alle bedrijfsprocessen is essentieel, maar met ERP software win je daarnaast ook heel wat tijd. Door middel van de software krijg je een duidelijk overzicht van productieprocessen en verschillende afdelingen, en hoe die op elkaar aansluiten. Zo zie je het effect van bepaalde beslissingen op toekomstige zaken, waardoor je heel wat geld en tijd bespaart. En dat is precies wat je nodig hebt om succesvol te zijn als bedrijf.

ERP software overzicht: vergelijken en uitproberen

ERP is hoe dan ook een meerwaarde voor jouw bedrijf, maar het grote aanbod maakt het soms moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Aanbieders van dergelijke software pakken dan ook vaak uit met een proefversie van hun programma, zodat je eenvoudig bepaalt of het iets voor jou is. Een ERP software overzicht is daarbij van groot belang. Op die manier krijg je immers een beeld van welke software aan jouw verwachtingen voldoet. Als je na de proefperiode overtuigd bent, dan werk je eenvoudig verder met de betalende versie. En als je liever een andere uitprobeert, dan kan dat ook! ERP is van groot belang voor efficiëntie in je bedrijf, en dat is de zoektocht en de investering zeker waard.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products