Het juiste ERP pakket voor jouw bedrijf

Een ERP pakket is iets wat in diverse vormen in elk bedrijf wel zijn plek heeft, zelfs onmisbaar is. ERP staat voor Enterprise Resource Planning en is bedoeld om inzicht te krijgen en te houden in de diverse processen binnen jouw bedrijf. Aan de hand van de filters op deze pagina vergelijk je diverse ERP pakketten en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Filter resultaten

BRANCHE
MEDEWERKERS
1
  • Voor iedere branche
  • >11.000 klanten
  • Eén totaaloplossing

Grip op al je bedrijfsprocessen door één geïntegreerde softwareoplossing. Verlaag de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie. ✓CRM ✓Financieel ✓HRM/Payroll ✓Ordermanagement ✓Projecten/uren
info contact prijzen proefaccount
Prijs: Op aanvraag

gebaseerd op 115 reviews
Ga naar website

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP software van King een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen. info
Proefperiode: 30 dagen
Prijs: maandelijks €0,00

gebaseerd op 7 reviews

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee. info
Proefperiode:
Prijs: eenmalig €0,00

Wat je moet weten over ERP

Op de markt zijn er diverse types ERP pakketten te vinden gaande van pakketten voor algemeen gebruik tot specifiek gericht op een branche. Deze software is in de eerste plaats bedoeld om de gewoonlijke bedrijfsuitoefening een stuk gemakkelijker te maken. Afhankelijk van de diverse modules die jouw pakket in petto heeft, verkrijg je inzicht in uiteenlopende zaken. Dat gaat van de aankoop en verkoop van producten en inventarisbeheer tot zelfs personeelsbeheer. Kortom: een ERP pakket helpt je op de hoogte te zijn van alles wat er intern gaande is in jouw bedrijf en op de markt, wat tot een efficiëntere en betere bedrijfsuitvoering leidt.

Een ERP pakket geeft alle bedrijfsprocessen duidelijk weer

De voordelen van ERP

Als ondernemer is het nooit verkeerd om inzicht te verkrijgen in de diverse productieprocessen. Maar wat als jouw onderneming niet actief is in een sector waar productie van groot belang is? Dan nog is een ERP pakket van goudwaarde! Ook processen rond personeel en de logistieke kant van de onderneming in kaart brengen en aan analyse onderwerpen zijn typische zaken waar tijdswinst mee te boeken valt. Dankzij ERP pakketten kunnen al deze processen een stuk efficiënter op elkaar afgestemd worden. Het is niet toevallig dat heel wat ERP software leidt tot verhoogde transparantie en automatisering.

Hoe vind je het beste pakket?

Wat het beste ERP pakket is voor jouw bedrijf hangt in de eerste plaats af van het type bedrijf. Daarnaast moet je de keuze maken tussen een offline en een online oplossing. Vandaag de dag zitten we in het tijdperk van het internet wat betekent dat er talloze goedkope cloud oplossingen bestaan. Is het voor de werknemers belangrijk om eender waar, eender wanneer toegang te hebben tot de ERP software? Dan valt het te overwegen om te opteren voor deze variant. Offline pakketten vereisen dan weer een installatie en vaak ook de nodige hardware, maar bieden traditioneel gezien meer mogelijkheden aan. Het beste pakket hangt dan ook compleet af van de noden van jouw bedrijf.

ERP pakketten vergelijken

Determinanten die van belang zijn bij het vergelijken van ERP pakketten dien je niet al te ver te zoeken. Denk aan de indeling van het bedrijf, de grootte van het bedrijf, de branche en ga zo maar even door. In de praktijk is er echter zo’n verscheidenheid aan ERP oplossingen op de markt dat je altijd wel een juiste fit vindt. Twijfel je toch over een aantal mogelijkheden? Dan is het geen fout idee om de diverse trial versies uit te proberen. Zo heb je meteen een duidelijk inzicht in het functioneren ervan.

Products