Het belang van een CRM pakket

Heel wat ondernemingen werken vandaag de dag nog altijd zonder CRM pakket. Gelet op de vele voordelen die moderne CRM pakketten te bieden hebben aan bedrijven is dat een vreemde vaststelling. Het levert niet alleen een fikse tijdsbesparing op, maar werkt ook veel handiger en praktischer dan mogelijke alternatieven. Door gebruik te maken van de filters op deze pagina krijg je een hele lijst met CRM pakketten om te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de juiste fit voor jouw bedrijf!

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Onderdeel van ERP
Forecast & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Wat is het?

Voor je kunt beginnen met CRM pakketten te vergelijken, is het vanzelfsprekend ook belangrijk een inzicht te hebben in wat het eigenlijk is. Een CRM pakket staat voor een customer relationship management pakket en doet dan ook exact dat. Het helpt je bij het relatiemanagement van jouw klanten en partners. Zo zijn slechts enkele van de functies het beheer van contacten, het maken van afspraken, het beheer van agenda’s en e-mailcommunicatie. Afhankelijk van het exacte pakket in kwestie komen daar nog eens een hele hoop andere functionaliteiten bij. Het spreekt dan ook voor zich dat dergelijke software heel wat werk uit handen neemt en een grote hulp is op vlak van relatiebeheer.

crm-pakket

Het juiste pakket vinden

Een juiste keuze maken uit de vele CRM pakketten kan een behoorlijk moeilijke taak zijn. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de veelheid aan keuzemogelijkheden en de gigantische verschillen per sector. Logischerwijze zal een onderneming die voornamelijk B2B werkt andere eisen stellen dan een organisatie die B2C werkt. Voor het ene bedrijf is het van groot belang dat er duizenden mails verstuurd kunnen worden met het grootste gemak, een andere organisatie zal dan weer de nadruk leggen op het opstellen van offertes. Ook de grootte van de onderneming speelt daarbij een rol. Het is dan ook aangewezen om bij de keuze voor een CRM pakket als onderneming goed na te denken over de gewenste functionaliteiten.

CRM pakketten vergelijken

Veel ondernemers breken zich het hoofd over hoe exact CRM pakketten te vergelijken. Dat hoeft ook niet te verbazen: er is zo’n enorme diversiteit aan CRM pakketten op de markt dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. Dankzij onze handige website is het echter nog nooit zo gemakkelijk geweest om aan een goede vergelijking te komen. Het enige wat je hoeft te doen, is de functionaliteiten waar jij veel waarde aan hecht aan te vinken. Een goed CRM pakket vind je dan ook terug aan de hand van het profiel van jouw onderneming en de sector waarin je actief bent. Er zijn immers heel wat pakketten op de markt die zich specifiek op een bepaalde sector hebben toegespitst. Is dat niet voldoende voor je? Dan zal het je vast plezieren om te horen dat heel wat CRM pakketten een gratis proefmaand aanbieden. Even uitproberen en je weet meteen meer.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products